answeR.cH
Offline
Badges & Titles
Last Seen
2026-09-29 21:58:35
Playtime
21.83h (1310 min)
Level / XP
2 / 1,726
Kills / Deaths
924 / 594
Headshots
340
Knifes / Grenades
112 / 22
Sprays
0
Personalized Profile Ribbon
| # | SQL ID | Chat Message | Date & Time |
|---|---|---|---|
| 1 | #2404676 | [188.120.96.210/STEAM_1:1:736267514] - [Level 2] answeR.cH- hahahahahah our round -D | 2026-09-28 17:53:55 |
| 2 | #2399614 | [188.120.96.210/STEAM_1:1:736267514] - [Level 2] answeR.cH- i dont need sound -D | 2026-09-26 23:03:13 |
| 3 | #2399613 | [188.120.96.210/STEAM_1:1:736267514] - [Level 2] answeR.cH- he he -D | 2026-09-26 23:02:32 |
| 4 | #2399606 | [188.120.96.210/STEAM_1:1:736267514] - *DEAD* [Level 2] answeR.cH- it is easy beacuse i dont have sound -D | 2026-09-26 23:01:01 |
| 5 | #2399561 | [188.120.96.210/STEAM_1:1:736267514] - [Level 2] answeR.cH- do yuu have any serbian? | 2026-09-26 22:51:32 |
| 6 | #2399557 | [188.120.96.210/STEAM_1:1:736267514] - *DEAD* [Level 2] answeR.cH- nice but i doesnt have sound -D | 2026-09-26 22:50:54 |
| 7 | #2388477 | [77.243.26.84/STEAM_1:1:736267514] - [Level 2] answeR.cH- ak 47 in first round, buy only noobs | 2026-09-23 20:09:55 |
| 8 | #2387715 | [77.243.26.84/STEAM_1:1:736267514] - [Level 1] answeR.cH- hahaha gj | 2026-09-23 17:35:49 |
| 9 | #2387680 | [77.243.26.84/STEAM_1:1:736267514] - *DEAD* [Level 1] answeR.cH- knife? no no -D | 2026-09-23 17:11:27 |
| 10 | #2387641 | [77.243.26.84/STEAM_1:1:736267514] - [Level 1] answeR.cH- hahahhahahahaha | 2026-09-23 17:01:35 |
| 11 | #2384089 | [188.120.101.72/STEAM_1:1:736267514] - [Level 1] answeR.cH- fucking a47 in first round, fgck you noob | 2026-09-21 21:15:00 |
| 12 | #2362572 | [198.143.176.184/STEAM_1:1:736267514] - *DEAD* [Level 1] answeR.cH- cao brt | 2026-09-15 01:30:19 |
| 13 | #2362551 | [198.143.176.184/STEAM_1:1:736267514] - [Level 1] answeR.cH- u | 2026-09-15 01:14:59 |
| 14 | #2323813 | [198.143.177.93/STEAM_1:1:736267514] - *DEAD* [Level 1] answeR.cH- timeleft | 2026-09-03 23:44:47 |
| 15 | #2323659 | [198.143.177.93/STEAM_1:1:736267514] - *DEAD* [Level 1] answeR.cH- only bots | 2026-09-03 23:30:41 |
| 16 | #2323658 | [198.143.177.93/STEAM_1:1:736267514] - *DEAD* [Level 1] answeR.cH- y | 2026-09-03 23:30:39 |
| 17 | #2323651 | [198.143.177.93/STEAM_1:1:736267514] - *DEAD* [Level 1] answeR.cH- fuck your mommy for ak 47 in first round | 2026-09-03 23:30:05 |
| 18 | #2318277 | [198.143.177.93/STEAM_1:1:736267514] - [Level 1] answeR.cH- timeleft | 2026-09-01 23:05:13 |