Propun urmatoarele pluginuri sa se adauge:
amx_Flash - un admin da flash unui jucator, pt a vf wall-ul > https://laleagane.ro/forum/resources/amx-flash.185/
afk bomb transfer - de multe ori un jucator de la terro este afk si nu putem planta bmb in timp util, acest plugin transfera automat la un alt terro >https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=209449
Sugestii pluginuri
- Mihai nu face flotari, el le cumpara gata facute!
Mihai s-a nascut intr-o cabana construita de el.
Mihai a omorat 50 de teroristi din 2 gloante.
Mihai poate sa isi faca poze cu telefonul fix.
Mihai a raspuns la un apel pierdut.
Singura femeie care si-a permis sa faca glume despre Mihai a fost Elodia, de aia nu mai e.
Cand Mihai iti arata degetul nu o face ca sa te injure, doar iti arata cate secunde mai ai de trait!
Mihai a inecat odata un peste.
Mihai poate sa aplaude cu o singura mana.
- Mihai nu face flotari, el le cumpara gata facute!
Mihai s-a nascut intr-o cabana construita de el.
Mihai a omorat 50 de teroristi din 2 gloante.
Mihai poate sa isi faca poze cu telefonul fix.
Mihai a raspuns la un apel pierdut.
Singura femeie care si-a permis sa faca glume despre Mihai a fost Elodia, de aia nu mai e.
Cand Mihai iti arata degetul nu o face ca sa te injure, doar iti arata cate secunde mai ai de trait!
Mihai a inecat odata un peste.
Mihai poate sa aplaude cu o singura mana.
pro pentru toate, mai ales ala cu flashul.
contact steam/discord: master_txg
-
- God
Aia cu flash-ul a mai fost si s-a abuzat de ea pe alți jucători la mișto doar..
Pentru anti-rush mi se pare o prostie..jocul ar trebui să fie free to play cu exceptia ca tero planteaza si ct defuse. Nu mi se pare ok să ții sub control modul de joc al jucătorilor
Pentru bomb transfer
. Chiar ar fii nevoie de așa ceva..după ce câștig un site nu prea vreau să mă întorc înapoi în bază când joc la tero ca să caut bomba..

Pentru anti-rush mi se pare o prostie..jocul ar trebui să fie free to play cu exceptia ca tero planteaza si ct defuse. Nu mi se pare ok să ții sub control modul de joc al jucătorilor

Pentru bomb transfer

- Nietzschean
- Veteran
- Has thanked: 1 time