Va salut!
1. Nume în joc: Saddam The Great
2. Motivul pentru care ai primit ban: " Wall hack "
3. Adminul care ți-a dat ban: mihayNR.1
4. Data și ora când ai primit ban: 05.04.2025
5. Martori prezenți pe server: ctm + altii
6. IP-ul/SteamID-ul tău: STEAM_0:1:275147627
7. Dovadă: Nu am. Daca se mai fac ss-uri, le prezint dar sa mi spuneti unde ( au trecut multi ani de cand nu am m ai jucat 1.6, abia am reinceput cand mai am putin timp liber )
8. Scurtă descriere: Era harta kabul, am avut cateva runde mai bune si brusc am luat ban permanent pe motiv de wall hack.
Unban - Saddam The Great
@mihayNR.1 asteptam niste explicatii si eventual dovezi.
-
- Manager
- Been thanked: 2 times
Hai admine cu dovada speram ca ai dovada
https://www.mediafire.com/file/5zrmadf3 ... t.dem/file asta e demo ilk puteti descarca
asta e video filmat cu bandicam ca sa nu mai descarcati > https://files.fm/u/gbj8bumh36
dupa gesturi, mie mi s-a parut ca ai wall si imi sustin parerea dupa cateva revizionari ale demo-ului, acum daca am gresit, imi cer scuze, ramane la latitudinea celor mai sus decat mine sa raspunda
asta e video filmat cu bandicam ca sa nu mai descarcati > https://files.fm/u/gbj8bumh36
dupa gesturi, mie mi s-a parut ca ai wall si imi sustin parerea dupa cateva revizionari ale demo-ului, acum daca am gresit, imi cer scuze, ramane la latitudinea celor mai sus decat mine sa raspunda

- Mihai nu face flotari, el le cumpara gata facute!
Mihai s-a nascut intr-o cabana construita de el.
Mihai a omorat 50 de teroristi din 2 gloante.
Mihai poate sa isi faca poze cu telefonul fix.
Mihai a raspuns la un apel pierdut.
Singura femeie care si-a permis sa faca glume despre Mihai a fost Elodia, de aia nu mai e.
Cand Mihai iti arata degetul nu o face ca sa te injure, doar iti arata cate secunde mai ai de trait!
Mihai a inecat odata un peste.
Mihai poate sa aplaude cu o singura mana.
- Saddam The Great
- User
Salutare!
1. N ai mai jucat cu sunet?
2. In runda a 2-a, se vedea capul jucatorilor de sus atunci cand treceau dupa ce urcau scarile.
3. Nu se mai fac ss-uri ca pe vremuri ?
Tot pe kabul, i ai facut unui jucator strain ss, l ai mutat la spec si i ai cerut ss-urile. In cazul meu nu s-a intamplat asa + ca i ai dat ban 90 de zile.
2. In runda a 2-a, se vedea capul jucatorilor de sus atunci cand treceau dupa ce urcau scarile.
Tot pe kabul, i ai facut unui jucator strain ss, l ai mutat la spec si i ai cerut ss-urile. In cazul meu nu s-a intamplat asa + ca i ai dat ban 90 de zile.
ba da, se fac ss-uri, doar ca la tine am considerat ca aveai direct wallSaddam The Great wrote: Sun Apr 06, 2025 1:59 pm Salutare!
in a doua runda da, asa e, nu am zis ca nu
ba da, nu are nicio relevanta pt ca sunt unele faze in care te duceai cu tinta direct pe jucaotr inainte sa il vezi, sau puneai tinta in zona aia direct, deci tot mi s-a parut ca aveai wall
- Mihai nu face flotari, el le cumpara gata facute!
Mihai s-a nascut intr-o cabana construita de el.
Mihai a omorat 50 de teroristi din 2 gloante.
Mihai poate sa isi faca poze cu telefonul fix.
Mihai a raspuns la un apel pierdut.
Singura femeie care si-a permis sa faca glume despre Mihai a fost Elodia, de aia nu mai e.
Cand Mihai iti arata degetul nu o face ca sa te injure, doar iti arata cate secunde mai ai de trait!
Mihai a inecat odata un peste.
Mihai poate sa aplaude cu o singura mana.
In prezent sunt coduri care nu mai ies la nimic, daca e un developer de cod bun, nici macar la un control prin Teamviewer nu reusesti sa mai dai de cod.
Eu detin o licenta de cod pe sa-mp si stiu cum functioneaza, sunt nedetectabile si configurabile, iar pe langa asta te poti chiar filma cu wallu' ca pe filmare n-o sa se vada (adica codatul sa-si filmeze ecranul).
Codurile pe cs din prezent trec si de valve - vac, wargods, poze si probabil tot ce ne ofera rehlds pentru detectie.
N-am sa te las banat pentru ca nu mi se par niste faze atat de suspecte, doar ultima a fost unde spui ca i se vede capul insa stim amandoi ca erai prea jos si n-aveai cum sa-l vezi.

Eu detin o licenta de cod pe sa-mp si stiu cum functioneaza, sunt nedetectabile si configurabile, iar pe langa asta te poti chiar filma cu wallu' ca pe filmare n-o sa se vada (adica codatul sa-si filmeze ecranul).
Codurile pe cs din prezent trec si de valve - vac, wargods, poze si probabil tot ce ne ofera rehlds pentru detectie.
N-am sa te las banat pentru ca nu mi se par niste faze atat de suspecte, doar ultima a fost unde spui ca i se vede capul insa stim amandoi ca erai prea jos si n-aveai cum sa-l vezi.