1. Nume în joc: Mak3
2. Vârstă (minim 14 ani): 20
3. Prenume: Bogdan
4. Contact (discord): bobotff
5. Număr de ore jucate: 2 ore
6. De ce vrei admin? (cateva cuvinte): vreau sa am grija de server, deoarece am vazut foarte multi codati pe server, iar adminii nu erau online, eu intru de cele mai multe ori noaptea tarziu sa ma joc, si pot avea grija de playerii care nu respecta regulamentul, uneori intru si in cursul zilei si o sa incerc s o fac mai des, dar eu cred ca pot avea grija de server chiar daca am decat 2 ore pe server, o sa fiu mai activ de acum incolo.
7. Poti fi activ zilnic? (Da/Nu): da
8. Am citit regulamentul. Dacă nu îndeplinesc condiția cererea îmi va fi respinsă: da, am inteles regulamentul.
Cerere Admin Mak3

Mak3 wrote: Thu Mar 27, 2025 3:36 am 1. Nume în joc: Mak3
2. Vârstă (minim 14 ani): 20
3. Prenume: Bogdan
4. Contact (discord): bobotff
5. Număr de ore jucate: 2 ore
6. De ce vrei admin? (cateva cuvinte): vreau sa am grija de server, deoarece am vazut foarte multi codati pe server, iar adminii nu erau online, eu intru de cele mai multe ori noaptea tarziu sa ma joc, si pot avea grija de playerii care nu respecta regulamentul, uneori intru si in cursul zilei si o sa incerc s o fac mai des, dar eu cred ca pot avea grija de server chiar daca am decat 2 ore pe server, o sa fiu mai activ de acum incolo.
7. Poti fi activ zilnic? (Da/Nu): da
8. Am citit regulamentul. Dacă nu îndeplinesc condiția cererea îmi va fi respinsă: da, am inteles regulamentul.
- Mihai nu face flotari, el le cumpara gata facute!
Mihai s-a nascut intr-o cabana construita de el.
Mihai a omorat 50 de teroristi din 2 gloante.
Mihai poate sa isi faca poze cu telefonul fix.
Mihai a raspuns la un apel pierdut.
Singura femeie care si-a permis sa faca glume despre Mihai a fost Elodia, de aia nu mai e.
Cand Mihai iti arata degetul nu o face ca sa te injure, doar iti arata cate secunde mai ai de trait!
Mihai a inecat odata un peste.
Mihai poate sa aplaude cu o singura mana.
- Nietzschean
- Veteran
- Has thanked: 1 time
Salut,
Un
și din partea mea.
Un

Iti dau o sansa chiar daca n-ai cine stie ce ore/activitate, daca nu incepi sa ai putina activitate pe server, iti voi scoate gradul.