Propunere modificare mod de noapte

Post Reply
^Head$hot^
God
God

Propun adăugarea unei comenzi pentru a dezactiva modul de noapte temporar dacă un admin e online seara după ora 12. Am pățit aseară să schimbe de pe de_aztec pe fy_snow. Am dat vot, ieșise westwood, am schimbat și pe urmă a dat din nou la vot când eram 20-25 de persoane fy_snow si alte mape mici.
De asta propun adăugarea unei comenzi de genul amx_nightmode "stop" sau "pause" pentru a opri modul de noapte sau al pune pe pauză pentru o anumită perioadă din noapte. La jucătorii care joacă noaptea nu prea le convine să dea serverul mape random care nu sunt nominalizate de ei și e nasol și eu ca admin să nu pot face nimic în legătură cu modul ăla de noapte. :fuck_yeah:
TalHaru***
Manager
Manager
Been thanked: 2 times

:pro: :pro: :pro:
Nietzschean
Veteran
Veteran
Has thanked: 1 time

Susțin, de asemenea, propunerea.
:pro:
Syko
Veteran
Veteran

se poate face abuz de asta

totusi mai astept pareri, am pus nightmode de la 02:00 la 10:00.
Image
MASTER
User
User

^Head$hot^ wrote: Fri Apr 04, 2025 2:28 pm Propun adăugarea unei comenzi pentru a dezactiva modul de noapte temporar dacă un admin e online seara după ora 12. Am pățit aseară să schimbe de pe de_aztec pe fy_snow. Am dat vot, ieșise westwood, am schimbat și pe urmă a dat din nou la vot când eram 20-25 de persoane fy_snow si alte mape mici.
De asta propun adăugarea unei comenzi de genul amx_nightmode "stop" sau "pause" pentru a opri modul de noapte sau al pune pe pauză pentru o anumită perioadă din noapte. La jucătorii care joacă noaptea nu prea le convine să dea serverul mape random care nu sunt nominalizate de ei și e nasol și eu ca admin să nu pot face nimic în legătură cu modul ăla de noapte. :fuck_yeah:
confirm, am fost si eu pe server cand s-a intamplat..
Image

contact steam/discord: master_txg
blizzard
Moderator
Moderator

PERFECT DE ACORD ! :pro:
^Head$hot^
God
God

Syko wrote: Fri Apr 04, 2025 4:29 pm se poate face abuz de asta

totusi mai astept pareri, am pus nightmode de la 02:00 la 10:00.
Nu are cine să facă abuz și nici nu o să se facă dacă jucătorii sunt mulțumiți de mapa schimbată. Plus de asta nu văd ce fel de abuz s-ar face dacă eu vreau să dau la vot în momentul respectiv la ce oră scriu eu acest mesaj și iasă la vot o mapă pe care jucătorii o vor dar nu o pot juca din cauza modului de noapte. :arghy:
mihayNR.1
Veteran
Veteran

:pro:

sau cand un admin foloseste votemap sa nu se suprapuna night moide :(
  • Mihai nu face flotari, el le cumpara gata facute!
    Mihai s-a nascut intr-o cabana construita de el.
    Mihai a omorat 50 de teroristi din 2 gloante.
    Mihai poate sa isi faca poze cu telefonul fix.
    Mihai a raspuns la un apel pierdut.
    Singura femeie care si-a permis sa faca glume despre Mihai a fost Elodia, de aia nu mai e.
    Cand Mihai iti arata degetul nu o face ca sa te injure, doar iti arata cate secunde mai ai de trait!
    Mihai a inecat odata un peste.
    Mihai poate sa aplaude cu o singura mana.
^Head$hot^
God
God

mihayNR.1 wrote: Sat Apr 05, 2025 8:03 am :pro:

sau cand un admin foloseste votemap sa nu se suprapuna night moide :(
Asta ar fii și mai ok, dacă aș da eu votemap să oprească automat modul de noapte pentru următoarea mapa care iese la vot.
^Head$hot^
God
God

edit.
Post Reply