1. Nume în joc: mihayNR.1
2. Gradul deținut în prezent: Administrator
3. Ore jucate pe sever: 67 /stats, 87 gametracker
4. Zile pe server de la adminul actual: 34
5. De ce vrei un grad mai mare? (min 10 cuvinte): Doresc un grad mai mare deoarece consider ca merit, datorita activitatii pe server, dar si pentru ca doresc sa creez o atmosfera cat mai placuta de joc pe server.
6. Data cand am primit admin sau ultimul upgrade: 02-24-2025
Cerere upgrade mihayNR.1
- Mihai nu face flotari, el le cumpara gata facute!
Mihai s-a nascut intr-o cabana construita de el.
Mihai a omorat 50 de teroristi din 2 gloante.
Mihai poate sa isi faca poze cu telefonul fix.
Mihai a raspuns la un apel pierdut.
Singura femeie care si-a permis sa faca glume despre Mihai a fost Elodia, de aia nu mai e.
Cand Mihai iti arata degetul nu o face ca sa te injure, doar iti arata cate secunde mai ai de trait!
Mihai a inecat odata un peste.
Mihai poate sa aplaude cu o singura mana.
- Nietzschean
- Veteran
- Has thanked: 1 time
De la limbaj până la compulsivitatea de a da vot fără a verifica ce hărți au fost anterior:

-
- Semi-God

Nu joaca atat de mult pe cat zice el.
- Toast_.
- Smecher de smecher mafiot
- Been thanked: 2 times
M-am uitat pe site si e adevarat esti destul de activ, fiind top 3 jucatori. Totusi chestia cu limbaju am observat si eu, m-am uitat la banurile tale si sunt ok, vad ca doar 1 ai permanent ceea ce inseamna ca macar te descurci la partea asta si stii cum sa dai banuri corecte. Iti voi damihayNR.1 wrote: Sun Mar 30, 2025 8:44 pm 1. Nume în joc: mihayNR.1
2. Gradul deținut în prezent: Administrator
3. Ore jucate pe sever: 67 /stats, 87 gametracker
4. Zile pe server de la adminul actual: 34
5. De ce vrei un grad mai mare? (min 10 cuvinte): Doresc un grad mai mare deoarece consider ca merit, datorita activitatii pe server, dar si pentru ca doresc sa creez o atmosfera cat mai placuta de joc pe server.
6. Data cand am primit admin sau ultimul upgrade: 02-24-2025

-
- Manager
- Been thanked: 2 times

Aprob ce a zis Toast , fiecare dintre noi mai injuram din cand in cand ca mna suntem oameni !!
Activitatea pe server e buna si ai 4 pro vs 3 contra, limbajul lasa de dorit si sper ca esti constient ca trebuie sa fii mai atent pe viitor.
Iti dau o sansa la grad mai mare, dar ai grija cu schimbarea hartii, verifica ce harti au fost jucate anterior si dupa dai vot.

Iti dau o sansa la grad mai mare, dar ai grija cu schimbarea hartii, verifica ce harti au fost jucate anterior si dupa dai vot.